Conditie Training

We trainen elke dinsdag van 2000 uur tot 2200 uur in de Gymzaal Parkwijk, Verlengde Houtrakgracht 598, 3544EA Utrecht.

Je mag vanaf 16 jaar of ouder mee trainen. Deelnemers onder 18 jaar moeten toestemming hebben van de trainer en hun ouders/voogd. De lessen zijn in het Nederlands en Engels. We bieden geen andere trainingsmogelijkheden aan; pas je eingen schema aan die van UHMA. Of je kan vasthouden aan het basic-fit-for-free model en zien hoe je discipline uitpakt.

Als het gaat om fysieke training, wij geloven in uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. We zijn niet op zoek naar aan-de- bank-zittende-krijgers. Je kan beter thuisblijven en YouTube kijken dan bij UHMA trainen.

Tijdens onze bootcamp krijg je de nodige push-ups, sit-ups, squats, chin-ups, sprints en touwklimmen voor je kiezen om in vorm te blijven.

Next

Vechtkunst

UHMA biedt geen ritualistische vechtsporttraining aan die doordrenkt is van traditie en ceremonie.

Zoek je een plek waar je eerbetoon aan de trainer kan geven, een zwarte band of een andere soort status krijgen om de groei van je ego te ondersteunen? Svp bij andere scholen kijken; zij doen dit beter dan wij.

Next

UHMA beoefent Xingyiquan en Baguazhang

We hebben onze vechtsporten tot de kern gestript. Je leert hoe je je lichaam moet bewegen en over hoeken en afstanden.

Je gaat merken wat het is om beide handen even goed te gebruiken. Minder is meer. Snap je het concept?.

Next

Zelfverdediging

Het moet natuurlijk zijn en makkelijk te leren en uit te voeren.

Het MOET werken wanneer jij het nodig hebt. Is de andere vent groter, sterker en sneller? is. We leren je hoe je hem non-functional kan maken.

We leren je ook een aantal situational awareness vaardigheden om te voorkomen dat je jezelf moet verdedigen. Je kan beter een bedreigingen voor zijn ipv achter af in actie komen. Probeer uit te leggen (bij de rechter) dat je iemand letsel moest aandoen in plaats van weg te komen...

Next

Proefles Aanvragen

Heb je zin in een no-bullshit en no-nonsense bootcamp training?

Wil je deel uitmaken van een gelijkgestemde groep die je fysieke en mentale grenzen op de proef stelt?

Lukt het niet om jezelf te motiveren om meer uithoudingsvermogen, kracht en snelheid te krijgen? E-mail underheavenmartialarts@gmail.com; we kunnen je op weg helpen.

Je krijgt vier gratis lessen om te kijken of wat wij doen iets voor jou is. De enige kosten zijn wat zweet, inspanning en huid...